Træfældning i hele Jylland

Skal du bruge hjælp til træfældning af et eller flere træer på din ejendom?

Så kan vi hos FriRos ApS, hjælpe dig med professionel træfældning af alle typer træer, samt topkapning og beskæring af træer og buske.

Vi er et team af erfarne og dygtige fagfolk, der godt tør kalde os specialister i træfældning af enhver sort og størrelse af træ. Vores omfattende ekspertise i branchen er opbygget gennem mange års erfaring, og vi er stolte af at levere professionel og pålidelig:

Uanset om du har brug for hjælp til at fælde et enkelt eller flere træer, kan du regne med vores ekspertise og være sikker på, at arbejdet bliver udført sikkert og effektivt. Vi holder til i Ikast men hjælper gerne med træfældning i hele Jylland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Sikker og nænsom træfældning

At fælde et træ kan være en farlig og udfordrende opgave, som ikke bør udføres af folk uden erfaring. Når man skal fælde et træ, er der risiko for, at det kan vælte uforudsigeligt og forårsage skader på mennesker, bygninger, planter, bede eller drivhuse. Derfor er det vigtigt at bruge de rigtige teknikker og udstyr for at minimere risikoen for skader og uheld.

Vi specialiserer os i træfældning og har års erfaring og ekspertise i at udføre arbejdet på en sikker og effektiv måde. Vi kan også udføre indtrækning, hvis træet hælder i den forkerte retning eller af andre årsager, ikke kan lægges ned på almindeligvis. Vi tager altid hensyn til de omkringliggende omgivelser og arbejder nænsomt for at undgå unødvendig skade.

Træer kan vokse sig meget store og kan ende med at blive til gene for bygninger og el-ledninger, mens andre kan blive sygdomsramte. Uanset om træet er i vejen, for stort, syg eller man bare ønsker det fjernet, så kan vi hjælpe med at beskære eller fjerne det helt. 

Vi har den nødvendige ekspertise og udstyr til at klare opgaven og sørger altid for at rydde op efter os, så området efterlades pænt og ryddeligt.

Hvad koster træfældning?

Prisen på at få fældet træer varierer efter omfanget af opgaven. Der er flere faktorer der kan være med til at påvirke prisen, og nogle af dem er:

  • Er det et eller flere træer der skal fældes?
  • Hvor stort er træet?
  • Hvilken træsort er der tale om?
  • Kan træet fældes uden risiko for at skade bygninger eller andet?
  • Vil I selv, eller skal vi stå for bortskaffelsen af træet?

Vi tilbyder gode billige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. 
Er du interesseret i at få mere information omkring priserne på træfældning, så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du skal have udført.

Vi kører også gerne ud og ser på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et tilbud på en eksakt pris.

Opskæring af træer 

Skal du have udført træfældning, eller er der væltet et eller flere træer på din grund? Så tilbyder vi også opskæring, som du kan bruge til brænde. Det kan også være du ikke har den rette sav, eller har fået for store eller lange brændestykker - så har vi altid saven der kan klare opgaven.

Få et godt tilbud på træfældning i Jylland

Ønsker du en erfaren specialist til at fælde et eller flere træer for dig i Jylland? Så er du meget velkommen til at kontakte os og få en god snak om hvordan vi kan hjælpe - vi finder en god løsning til netop din opgave.

Du kan ringe til os på telefon 22 52 56 67 eller sende en mail til frirosaps@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.