Hos FriRos ApS er vi specialister i træfældning. Vi tilbyder professionel fældning af alle typer træer samt topkapning og beskæring af buske og træer i det meste af Jylland (vi holder til i Ikast) Har du et træ, du ønsker at få styr på, vil vi gerne komme med et tilbud på at gøre det for dig.

Træfældning er ikke nogen nem opgave, som kan udføres af alle og enhver. Vi er professionelle fagfolk, som har masser af erfaring og har fældet mange træer i alle størrelser gennem årene. Vi udfører det så nænsomt som muligt og naturligvis med omtanke og respekt for de omkringliggende omgivelser.

Så ønsker du en erfaren specialist til at fælde et eller flere træer for dig, kommer vi gerne og ser på opgaven og kan give en eksakt pris. Vi beskærer også gerne dine træer, hvis der er grene, der vokser for nært af vinduer eller er i fare for at knække og udgøre en sikkerhedsrisiko.

FriRos ApS drives af direktørerne og stifterne Simon Rosgaard Andersen og Peter Friis Laursen. Simon er uddannet skov- og naturtekniker med speciale som aborist (træklatre) på skovskolen. Peter er også uddannet skov- og naturtekniker, men med speciale som maskinfører. Peter har en stor interesse og faglig indsigt i driften af skovene.