Stubfræsning i hele Jylland

Har du fået fældet træer i haven eller skoven, og har du derfor brug for hjælp til stubfræsning?

Hos FriRos ApS tilbyder vi:

Vi har stort erfaring og ekspertise inden for stubfræsning, og vores kunder er altid vores førsteprioritet. Vi sørger for at udføre arbejdet med høj kvalitet og tilfredsstille kundens behov og ønsker. 

FriRos ApS er baseret i Ikast, men vi hjælper både private og erhvervskunder i hele Jylland. Så hvis du skal have fræset stubbe, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad er stubfræsning?

Stubfræsning er en effektiv og hurtig måde at fjerne træstubbe efter fældning. Denne proces involverer brugen af en maskine, der har en roterende fræserskive, der kan fjerne træstubben ved at male den ned i små stykker. 

Ved hjælp af denne metode bliver træstubben jævnet ud med jorden og efterlader ingen synlige tegn på, at der tidligere har været en træstub på stedet. Denne proces kan udføres på alle typer af træstubbe, uanset størrelse eller dybde. 

Det er en ideel metode til at fjerne træstubbe på steder, hvor der er planlagt ny beplantning, eller hvor stubben udgør en fare for personer, der færdes på området. Det er også en god idé at få fræset stubbe, hvis man ønsker at skabe mere plads på sit udendørs område til eksempelvis anlæggelse af en terrasse, en carport eller noget helt tredje.

Vi tilbyder også følgende services:

Hvorfor bør man få foretaget stubfræsning?

Der er flere fordele ved at få foretaget stubfræsning. Først og fremmest forbedrer det sikkerheden i haven eller det omkringliggende område, da træstubben ikke længere udgør en risiko for at snuble eller falde. Fræsning af stubbe kan også forbedre det æstetiske udseende af området, da man slipper for en grim træstub, der ødelægger det samlede udseende.

Derudover kan træstubben blive en hindring for andre planter, der ønsker at vokse i nærheden af stubben. Derfor er stubfræsning en god investering for at bevare en sund og sikker have og skov.

Fordele ved stubfræsning

Der findes forskellige fordele ved at få fræset stubbe som bl.a.:

  • Ingen synlige tegn på tidligere træstubbe
  • Øget sikkerhed på området
  • Mere plads til anlæggelse af nye beplantninger eller konstruktioner

Kontakt os og få et godt tilbud på stubfræsning i Jylland

Så hvis du ønsker at blive fri for stubbene, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi køre i hele Jylland. 

Du kan ringe til os på telefon 22 52 56 67 eller sende en mail til frirosaps@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.