Beskæring i hele Jylland

Er træet blevet for stort, skygger det for meget eller er der en gren der rager ind over huset, og har du derfor brug for beskæring? 

Så kan vi hos FriRos ApS hjælpe med professionel beskæring af både træer og buske og hækklipning efter dine behov og de rette metoder. Vi kan hjælpe med:

Vi er specialister i beskæring af træer og buske, samt topkapning og fældning af træer, og har gennem årene beskåret og klippet mange forskellige træer, buske og hække i alle størrelser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Professionel beskæring af træer og buske

Når du sørger for vedligeholdelse og korrekt beskæring af dine træer og buske, giver du dem de bedste forudsætninger for at vokse korrekt og holde sig sunde og flotte. Og når det kommer til frugttræer, så kan en korrekt beskæring endda resultere i større og mere velsmagende frugter.

Men det handler ikke kun om at holde dem flotte og sunde - nogle gange er det også nødvendigt med en studsning. Træer, buske og ukrudt kan vokse sig store og skygge for meget af lyset eller være til gene for bygninger. 

Derfor kan det være en god idé at få dem skåret ned eller fjernet, så de ikke bliver til gene for omgivelserne. Så husk at give dine træer og buske den kærlighed og opmærksomhed, de fortjener!

Hvornår skal træer og buske beskæres?

Når det kommer til beskæring af træer og buske, er det en individuel sag, hvor det varierer, hvornår og hvor meget der skal beskæres. Nogle gange er det tilstrækkeligt med en let trimning, mens der andre gange kan være behov for at skære større dele af træet.

Som regel er sommermånederne den bedste periode at beskære træer og buske på. Fra cirka 1. juni til midt i september har træer og buske samlet en stor mængde energi og er stadig i fuld gang med aktivitet.

Det er dog vigtigt at være forsigtig og opmærksom, når man beskærer, da det kan ende med at skade personer eller bygninger i værste fald. Derfor anbefaler vi altid at benytte en professionel med erfaring for at sikre, at det bliver gjort korrekt og sikkert. Kontakt os for at få den vejledning og rådgivning, du har brug for - eller et godt tilbud på netop din opgave i Jylland.

Få et godt tilbud på beskæring af træer og buske i Jylland

Har du brug for den rette fagmand til beskæring, topkapning eller fældning af træer eller buske på din ejendom? Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig i Jylland.

Du kan ringe til os på telefon 22 52 56 67 eller sende en mail til frirosaps@gmail.com. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.